Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pražský post-surdopedický den

10. 7. 2023

Měsíc září je obdobím různých festivalů, konferencí a akcí zaměřených na osoby se sluchovým postižením. Bez nadsázky by se dalo říci, že tento měsíc patří neslyšícím. Představujeme vám konferenci - Pražský post-surdopedický den, která se koná 22. 9. 2023 v Praze.

 

Letošní již třetí ročník konference se vrací po dvouleté pauze v plné parádě. Konat se má v rámci Týdne komunikace osob se sluchovým postižením v pátek 22. 9. 2023 od 9:00 do 15:00 v prostorách ČSOB přímo u zastávky metra B Radlická v Praze Radlicích. 

 

Cílem konference je představit novinky v oblasti vzdělávání neslyšících. Zajímat by proto mohla rodiče, pedagogy a další zaměstnance škol, zaměstnance rané péče nebo speciálních pedagogických center, středisek pro studenty se specifickými nároky na vysokých školách, tlumočníky, studenty z oborů zaměřených na vzdělávání neslyšících, ale zváni jsou všichni, koho tato problematika zajímá.

 

Konference byla v uplynulých dvou ročnících rozdělena do dvou až tří tematických bloků, které byly zakončeny panelovými diskuzemi. Předpokládá se, že podobný formát bude mít konference i letos. Program můžete sledovat na webových stránkách www.postsurdoden.cz

 

Konference je přístupná všem bez rozdílu - přednášet se bude jak v mluveném, tak ve znakovém jazyce. Samozřejmostí je zprostředkování tlumočení a přepis mluveného slova. V případě zájmu se můžete přihlásit na Registrace – Post-surdopedický den (postsurdoden.cz), kde se dozvíte cenu vstupného.

 

                                  post-surdopedicky-den.jpg