Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vybavení pracoviště Most-ozvučení sálu

21. 11. 2017

Možná si sál zaslouží nové ozvučovací vybavení

Přednosti systému Phonak Dynamic SoundField

Prostorová flexibilita a čistota přenosu – Komponent DigiMaster lze umístit trvale na zeď místnosti nebo využívat stojanu a možnosti přenosu komunikačního systému do jiné místnosti. DigiMaster umožňuje vysokou směrovost a zamezuje zpětné vazbě či ozvěně. Daný prostor je díky komponentu DigiMaster pokryt čistým, vysoce kvalitním signálem a posluchači mohou pohodlně slyšet přednes, ať už v místnosti sedí kdekoliv.

Plně automatizované nastavení - Stačí zapojit, zapnout a hovořit. Systém Phonak Dynamic SoundField automaticky upravuje a neustále kontroluje nastavení frekvence a hlasitosti. Pružně reaguje na skutečnou hladinu šumu/hluku v místnosti a optimalizuje své vlastní nastavení.

Inteligentní nastavení frekvence - Nový způsob automatického nastavení frekvence eliminuje problémy s interferencí systémů Dynamic SoundField mezi sebou nebo místní sítí WiFi a Bluetooth. Signál je vysílán digitálně a automaticky se v případě potřeby změní frekvence. Neexistuje tak limit pro počet systémů Phonak Dynamic SoundField v jedné budově, nemusí se nastavovat konkrétní kanály pro jednotlivé místnosti a párování komponent systému je snadné.

Kompatibilita s ostatními médii – Komponent DigiMaster je přímo propojitelný prostřednictvím standardního audio kabelu s obrazovkou či notebookem. Pro propojení více multimediálních zařízení lze využít inspiro audioHub. Zvuk z jakéhokoliv média projde komponentem DigiMaster a výsledkem bude skvělá kvalita zvuku a optimální srozumitelnost řeči.

Vestavěná FM kompatibilita - Dynamický FM vysílač inspiro lze používat v programovém nastavení Dynamic SoundField (pro zlepšení akustiky místnosti), Dynamic FM (pro posluchače používající sluchadla) nebo v exkluzivní kombinaci obou předchozích programů Dynamic SoundField & Dynamic FM.

Stále aktuální – Komponenty komunikačního systému DigiMaster a inspiro jsou vybaveny USB konektorem, který umožňuje prostřednictvím počítače připojeného k internetu aktualizovat firmware zařízení. Máte tak možnost neustále pracovat s nejmodernějšími dostupnými technologiemi.

Phonak Dynamic SoundField spolehlivě zajistí, aby byl hlas přednášejícího kontinuálně přenášen na slyšitelné úrovni porozumění řeči všem účastníkům bez ohledu na všudypřítomnou hladinu šumu v místnosti:

  • příjemný poslechový zážitek posluchačů
  • šetří hlasové dispozice přednášejícího
  • řečník nemusí opakovat výklad
  • bez zpětné vazby nebo ozvěny
  • jednoduchá instalace a snadná obsluha
  • snadno propojitelný s nástroji mediální komunikace - notebook, televize nebo Smart Board
  • řeší problematiku poslechu a integraci uživatelů kompenzačních pomůcek pro nedoslýchavé do společnosti

DSF

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář