Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ústecký kraj-zdravotnictví

Příspěvky

Interní oddělení rumburské nemocnice vypomůže místním lékařům a plánuje lůžka JIP

19. 8. 2022

Nemocnice v Rumburku, která je pracovištěm Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., má novou primářku interního oddělení. Stala se jí MUDr. Sylvie Štrégl Hrušková. S oddělením a svým týmem má veliké plány. Jak se konkrétně projeví její záměry v péči o pacienty ve Šluknovském výběžku, nastínila v rozhovoru.

 

Přijďte darovat vzácnou tekutinu před odjezdem na dovolenou, apelují primáři transfuzních oddělení Krajské zdravotní

15. 6. 2022

Cílem Světového dne dárců krve, který každoročně připadá na 14. červen, je poděkovat dárcům a uvědomit si potřebu bezpečné krve a transfuzních přípravků i zásadní význam dobrovolného bezpříspěvkového dárcovství krve. V období letních prázdnin navíc transfuzní centra často bojují s dočasným nedostatkem dárců, kteří odjíždějí na dovolené.

 

Nová zubní klinika v Mostě

11. 6. 2022

NOVĚ OTEVŘENO !!!
Těšíme se na Vaší návštěvu v nově otevřené supermoderní zubní klinice v Mostě. Personál Diamond Smile Vás mile, přívětivě, ale hlavně profesionálně obslouží. Otevřeno Po-Pa 8-16h
Přijímáme nové pacienty !!!
Čislo recepce
tel: +420606061804
 

Děčín-Model 3D plodu

31. 5. 2022

Děčínská nemocnice jako první v České republice nabídne maminkám 3D model plodu

 

Krajská zdravotní nově v Rumburku provozuje lékařskou službu první pomoci pro děti a dorost

13. 5. 2022

Krajská zdravotní, a. s. (KZ), začala od 1. května provozovat lékařskou službu první pomoci pro děti a dorost v rumburské nemocnici, která je detašovaným pracovištěm Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. Provoz nové pohotovosti byl zahájen na základě jednání mezi představiteli KZ a Ústeckého kraje a reaguje tak na požadavky na zlepšení dostupnosti zdravotních služeb v regionu.

 

Krajská zdravotní představila svou první mobilní aplikaci KAZETKU

5. 5. 2022

Generální ředitel KZ Petr Malý a náměstkyně pro řízení lékárenské péče KZ Olga MučicováKrajská zdravotní, a. s., (KZ) která provozuje sedm nemocnic v Ústeckém kraji, představila svou historicky první mobilní aplikaci. Kázetka usnadňuje práci s eRecepty a rezervaci léků v nemocničních lékárnách KZ, informuje o novinkách ze společnosti a jejích nemocnic či pomůže s navigací.

 

Oborová zdravotní pojišťovna zavedla virtuální pobočku

1. 5. 2022

Tento komfortní a moderní způsob vzdáleného spojení prostřednictvím videohovoru  mohou využívat nejenom stávající klienti OZP, ale i ti potenciální, kteří mají o služby OZP zájem.  

Virtuální pobočka OZP je vedle aplikace VITAKARTA, Infolinky OZP, WEB CHATU či elektronické pošty další formou, která, zejména pojištěncům OZP, přinese v komunikaci se zdravotní pojišťovnou větší komfort.

 

Nové zdravotní středisko SANATIO v Mostě

30. 4. 2022

MUDr. V. Pavuková, MUDr. V. Římsová, MUDr. J. Smitková, MUDr. V. Dobiášová-dětská lékařka,

Tyršova 3460, Most

 

V děčínské nemocnici Krajské zdravotní slavnostně zahájili provoz babyboxu nové generace

10. 3. 2022

V děčínské nemocnici Krajské zdravotní slavnostně zahájili provoz babyboxu nové generace

 

Zdraví v kapse. Chytré aplikace zachraňují životy a pomáhají s prevencí

17. 1. 2022

Nejen průběh koronavirové pandemie dal vzniknout bezpočtu mobilních zdravotnických aplikací. Ty by mohly Čechům pomoci třeba se zanedbávanou prevencí nebo obavami z návštěv čekárny. Ve svém chytrém zařízení dnes mohou mít pomocníka pro pitný režim, levnější léky i spojení s praktikem na dálku.